Verzend- en retour

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt de terug te sturen items gecrediteerd exclusief de verzendkosten.
De kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van u.
Deze kosten varieren naar gelang het formaat van het pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@letterij.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk ‘Op de Plank’

Producten die u via deze webwinkel koopt en tevens worden bedrukt, zijn volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt en noemen we maatwerk. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op maatwerk. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

© 2020 - 2024 letterij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel