Over Letterij

Van jongs af aan is creativiteit en verbinden de rode draad in mijn leven.
Ik ontwerp, teken, bedenk en onderneem graag en vind het erg leuk iets persoonlijks en het soms karakteristieke van de mens terug te laten komen in het ontwerp.

Tevens werk ik als activiteiten- en werkbegeleider in de GGZ. Motiveren en activeren naar betaald/onbetaald werk is daar mijn uitdaging. Een mooie baan en een mooie combinatie met veel creativiteit op divers niveau en verschillende manieren.

November 2020 ben ik Letterij gestart. Mijn grafische en creatieve ervaring gaan jaren terug en is heel divers. Hier maak ik nog steeds dankbaar gebruik van. Zo fotografeer ik mijn eigen producten en bouw ik mijn eigen webshop. De ervaring met het snijden en bedrukken van kleding gaat terug naar de tijd dat plotters alleen voor het grote bedrijf mogelijk was. Ik gebruikte toen schaar en mes en drukte met het strijkijzer. Vandaag de dag staat er professioneel apparatuur in mijn studio aan huis en maak ik gebruik van goede kwaliteit folie en textiel.
Ik maak zelf een selectie uit het assortiment textiel en ik verkoop wat ik zelf ook graag draag en gebruik. 
Het beletteren van auto en glaswerk is een vak apart en net zo leuk om te doen als de kleding. Er is geen, eigen, auto onbeplakt door mij bereden en geen thuis niet voorzien van mijn raamfolie.
Ik ga niets uit de weg, wanneer iets onbekend is, zoek ik het uit en ga ik ervoor. 

Het corona tijdperk heeft veel mensen een ander leven gebracht. Ondernemers stopten en ondernemers startten.
Vandaag de dag zoek ik het lokaler op en denk ik meer aan de kleine ondernemer en de particulier. Het hoeft niet meer groots, het gaat mij meer om gevoel en kansen. Zo hoop ik nu ook de kans te krijgen deze webshop tot een leuke winkel te ontplooien.

Ik wens je veel plezier en denk aub aan de mensen om je heen. Een persoonlijk cadeau is leuk om te krijgen en om te geven.

© 2020 - 2024 letterij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel